Vind de Beste Troepen Samenstelling voor JOU

Vind de Beste Troepen Samenstelling voor JOU

Er zijn dozijnen verschillende aanvalssamenstellingen beschikbaar – en de meeste keen minimaal een dozijn verschillende variaties. Als je niet zeker weet welke samenstelling qua troepen je moet gebruiken, komt dat waarschijnlijk omdat je weg kwijtraakte toen je er online naar aan het zoeken was. Elke samenstelling, zeker die op YouTube, zeggen het beste te zijn en garanderen je er alles mee te winnen. De waarheid is echter, dat je moet weten welke samenstellingen je het beste helpen bij het bereiken van je doelen. Alleen dan zul je die ene vinden die het best past bij je en de variaties op die samenstelling totdat je die ene samenstelling hebt die alles is wat je wilde. Dat is wat ik wil laten zien in dit artikel om je meer uit je aanvallen te kunnen laten halen – je krijgt nooit wat je wilt als je de verkeerder hulpmiddelen gebruikt (troepen).

Verschillende Troepen Samenstellingen, Verschillende Doelen

Als je online zoekt naar “de beste Aanvalssamenstelling” verdwaal je. Simpelweg omdat er geen BESTE is, er zijn er echt heel veel die werken voor hun eigen individuele doel . Voordat je aan de gang gaat met het uitproberen van je eigen samenstellingen zou je jezelf een duidelijk doel moeten stellen dat je wilt behalen.

Healing Spell versus Inferno Tower

Als je nieuwe stijlen van aanvallen uitprobeert, zul je al snel zien dat het tijd en veel grondstoffen kost om er profijt van te hebben. Mijn ruwe vuistregel s dat je ongeveer 10 aanvallen moet doen voordat je de basisbegrippen een beetje door hebt, 100 om je er zeker bij te voelen en 500 om de aanval perfect te kunnen uitvoeren. Je ziet het proberen als een wandeling in een hete woestijn? Als je bereid bent een nieuwe troepen samenstelling uit te proberen, zou je er een moeten gebruiken die voldoet aan het doel dat je stelt in plaats van één die je tijd en geld kost die je vervolgens op de lange termijn niet zal blijven gebruiken.

Wat wil je Doen met de Troepen Samenstelling

Allereerst moet je voor jezelf bepalen wat je wilt bereiken met je nieuwe manier van aanvallen. Wil je farmen naar allerlei grondstoffen? Wil je farmen naar Goud en Elixer? Wil je Trofeeën Jagen? Heb je een betere Troepensamenstelling nodig voor Oorlogen? Hoeveel aanvallen wil je op een dag gaan doen?

Zoals je ziet is er veel om over na te denken voordat je een doel opstelt. In dit artikel wil ik laten zien wat voor verschillende aanval stijlen er zijn en hoe de basisversie daarvan werkt. Het belangrijkste is dat ik wil laten zien welke stijl het beste is om er specifieke dingen mee te doen.

Dit is geen overzicht over HOE je de stijlen moet gebruiken (zelfs als ik je mooie video’s laat zien over hoe ze werken). Dit zal inzicht geven in waar je op moet letten om een bepaalde stijl succesvol te laten zijn. En onthou altijd – zet je troepen in de wachtrij en spreid ze zo goed mogelijk:

CLICK HERE!
Tips For Better Army Training

[adrotate banner=”132″]

Best Werkende Troepen Samenstellingen

Om verwarring te voorkomen – natuurlijk kun je een samenstelling gebruiken die veel Trofeeën oplevert en tegelijk farmt voor grondstoffen omdat de Divisiebonus veel extra buit opbrengt. MAAR als je alleen achter grondstoffen aan zit zou je een samenstelling moeten gebruiken die veel goedkoper is terwijl je nog altijd veel buit scoort. Onthou, als je dagelijks veel kunt aanvallen, zul je een leger moeten bouwen dat snel klaar is zodat je vaak en veel kunt aanvallen.

Stadhuis 5 Troepen Samenstellingen

Als je SH5 bent adviseer ik 2 aanvalsstrategieën. Één voor het farmen en voor Trofeeën jagen en belangrijker, Clanoorlogen.

SH 5 Farm Troepen Samenstelling

Als je farmt heb je snel een goedkoop leger nodig en hoef je niet op de bonus te letten in je Divisie. Je zult basissen vinden die vol zitten met grondstoffen en je hoeft je dus niet druk te maken over de extra’s die een Divisie bonus zou opbrengen. Train eenvoudig Boogschutters en Barbaren, 50/50, en gebruik de populaire BARCH (Barbaren + Boogschutters) samenstelling. Ik schreef een tijd geleden en studie hoe je die het beste kon toepassen:

CLICK HERE!
Ultimate BARCH Guide (High and Low Level)

Het is nog altijd niet verouderd en kan nog steeds gebruikt worden om maximale buit te scoren! Bekijk ook mijn artikel over scouten voor buit. Deze techniek verkrijgt zoveel buit dat je enige probleem het tekort aan bouwers is.:

CLICK HERE!
Loot Scouting Tutorial (Visual Indication)

Stadhuis 5 Clanoorlogen & Trofeeën Jagers leger samenstelling

Trofeeën jagen zou alleen toegepast moeten worden voor 1 doel als je Stadhuis level 5 bent – De prestatie behalen die je genoeg edelstenen oplevert voor die 5e extra bouwer. maar ik kan mij ook voorstellen dat je ook meedoet in Clanoorlogen samen met je Clan, dus je hebt de vaardigheden en de samenstelling nodig om 3 sterren te kunnen halen. Ik adviseer daarom Reuzen met Muurbrekers en Boogschutters. Je kunt ook Tovenaars toevoegen of Barbaren maar dat is een persoonlijke voorkeur. Hier zie je een goede studie hoe je dit correct kunt doen:

Blijf weg van Ballonnen! Ze zijn erg zwak en duur en het trainen duurt lang. Ballonnen zijn alleen handig als je ze op het hoogste level hebt dus focus op de Reuzen en upgrade ze zo vaak als mogelijk. Zij zullen je 3 Ster Combinatie zijn voor flink wat Stadhuis levels!

Stadhuis 6 Troepen Samenstellingen

Er is niet veel veranderd tussen SH5 en SH6. als je farmt, gebruik je nog altijd de BARCH samenstelling:

CLICK HERE!
Ultimate BARCH Guide (High and Low Level)

Deze techniek verkrijgt zoveel buit dat je enige probleem het tekort aan bouwers is.:

CLICK HERE!
Loot Scouting Tutorial (Visual Indication)

Voor Trofeeën Jagen en Clanoorlog aanvallen  heb je nu de mogelijkheid om extra Helers in te zetten. Op dit punt maakt het geen groot verschil of je je aanvallen nu met of zonder Helers doet. De video hierboven dat het mogelijk is met en zonder. Toch adviseer ik het gebruik van de extra Helers omdat dit een samenstelling is die je de komende 2 stadhuis levels kunt gebruiken. Deze vaardigheid perfectioneren op stadhuis level 6 zal je verderop in dit spel van pas komen. Hier is een geweldige video over Reuzen + Helers aanvallen:

https://www.youtube.com/watch?v=sz6yFIXVnmU

Deze video laat ook een paar mooie manieren zien om spreuken toe te voegen aan je aanvallen.

Stadhuis 7 Troepen Samenstellingen

SH7 verhoogt het aantal mogelijke troepen samenstellingen en introduceert de meer complexe basissen. Raak niet in de war, de klassiekers werken prima in 2016.

SH7 Farm Troepen

De altijd maar voortdurende BARCH werkt het beste voor farmen. Het is goedkoop en traint lekker snel:

CLICK HERE!
Ultimate BARCH Guide (High and Low Level)

Attentie! Als je veel aanvallen kunt doen wil je ook wat Gunstelingen toevoegen en dus de BAM (Barbarians + Archer (Boogschutters) + Minions (gunstelingen)) gebruiken. Je kunt je leger nog sneller trainen maar deze kost ook Donker Elixer. Als je veel aanvalt, verdien je dat weer terug; anders gewoon de BARCH blijven doen!

CLICK HERE!
Clash of Clans BARCH vs BAM in detail

Deze techniek verkrijgt zoveel buit dat je enige probleem het tekort aan bouwers is.:

CLICK HERE!
Loot Scouting Tutorial (Visual Indication)

SH7 Trofeeën Jagen & Clanoorlog troepen samenstellingen

De machtige Draak is er. Ik kan mij herinneren dat ik net een frissen Stadhuis 7 speler werd en direct draken ging trainen. In mijn verdediging, dat was in de tijd dat Jorge Yao in de hoogste lijsten vermeld stond met massa Draken aanvallen en daarmee maanden lang domineerde. Er zijn 3 redenen dat ik niet adviseer om massa aanvallen te doen met Draken als SH7speler, ook niet voor Clanoorlogen:

  • Lage level Draken zijn slecht, echt slecht
  • Ze duren erg lang om te trainen en kosten een klein fortuin
  • Zonder genoeg Spreuken zijn ze niet erg efficiënt

Ook hier wegblijven van de Ballonnen! Ze zijn nog steeds niet hoog genoeg in level om een goede stijl te zijn voor het aanvallen.

Reus + Heler is nog steeds de beste samenstelling. Ik weet dat ze wat saai worden nadat eje er al maanden mee aan het vechten bent maar ze zijn nog steeds de snelste en goedkoopste weg om een 3 Ster te halen op basissen. Leer zoveel als je kunt over het pad dat een troep aflegt, het voorspellen van de plek waar vallen staan en de KI van de verschillende Troepen. Dat is de kennis die je nodig hebt later in het spel.

Stadhuis 8 Troepen Samenstellingen

De altijd maar voortdurende BARCH werkt het beste voor farmen. Het is goedkoop en traint lekker snel:

CLICK HERE!
Ultimate BARCH Guide (High and Low Level)

Attentie! Als je veel aanvallen kunt doen wil je ook wat Gunstelingen toevoegen en dus de BAM (Barbaren + Archer (boogschutters) + Minions (gunstelingen)) gebruiken. Je kunt je leger nog sneller trainen maar deze kost ook Donker Elixer. Als je veel aanvalt, verdien je dat weer terug; anders gewoon de BARCH blijven doen!

CLICK HERE!
Clash of Clans BARCH vs BAM in detail

Deze techniek verkrijgt zoveel buit dat je enige probleem het tekort aan bouwers is.:

CLICK HERE!
Loot Scouting Tutorial (Visual Indication)

SH8 Trofeeën Jagen & Clanoorlog troepen samenstellingen

Je hebt 2 erg sterke aanvalssamenstellingen die je kunt gebruiken:

CLICK HERE!
3 Star Attacking Guide For GoHo
CLICK HERE!
3 Star Attacking Guide For GoVaHo

Stadhuis 9 Troepen Samenstellingen

Ik adviseer om deze farm techniek toe te passen (Goblin Knife):

CLICK HERE!
Ultimate Loot Farming Strategies

Deze techniek verkrijgt zoveel buit dat je enige probleem het tekort aan bouwers is.::

CLICK HERE!
Loot Scouting Tutorial (Visual Indication)

SH9 Clanoorlog en Trofeeën Jagen Troepen Samenstellingen

As je ander SH9 basissen wilt 3 sterren in Clanoorlogen of met het Jagen naar Trofeeën, kun je of de Varkensruiter gebruiken, of de Draken of LavaLoon of GoWiWi/GoWiPe.

Als je Helden nog niet ver geupgrade zijn (Level 10 of lager), zou je moeten focussen op aanvallen met Varkensruiters of een massa Draken. De andere hebben Helden nodig vanaf level 20 om het beste te werken.

CLICK HERE!
3 Star Attacking Guide for LavaLoon / LaLoon
CLICK HERE!
3 Star Attacking Guide For GoVaBo
CLICK HERE!
3 Star Attacking Guide for HGHB

Stadhuis 10 & Stadhuis 11 Troepen Samenstellingen

Farmen met BARCH werkt niet echt meer vanaf SH10. Je kunt het doen en buit pakken maar je moet VEEL op de knop “volgende”drukken voordat je een basis zult vinden waar de opslag en pompen en mijnen aan de buitenkant staan die dan ook nog genoeg buit bevatten.

CLICK HERE!
Loot Scouting Tutorial (Visual Indication)

Er zijn twee strategieën die je kunt toepassen, afhankelijk van of je farmt naar Donker Elixer of Goud/Elixer in SH10/SH11.

Farmen naar Donker Elixer werkt het beste met Kobolden, Reuzen & Sprongspreuk:

CLICK HERE!
Ultimate Loot Farming Strategies
CLICK HERE!
Farming Without Heroes / Low Heroes

Het farmen van de standaard grondstoffen werkt het beste met Ballonnen. Ik heb dat nu ongeveer een maand gedaan en krijg elke keer 300-400k met een traintijd van ongeveer 90 minuten! Het is niet de beste manier om Donker Elixer te farmen omdat je het steeds moet uitgeven aan Gunstelingen. Uiteindelijk krijg je wel meer Donker Elixer, echter, de Strategie hierboven zorgt dat je meer Donker Elixer krijgt (maar minder Goud & Elixir)

Clanoorlog / Trofeeën Jagen Troepen Samenstellingen voor SH10 en SH11

Je kunt een LavaLoon of Bowler/Mijner samenstelling gebruiken. Zij zijn de enige strategieën die sterk genoeg zijn om Trofeeën te scoren en serieuze Oorlog sterren voor je Clan:

CLICK HERE!
3 Star Attacking Guide for LavaLoon / LaLoon
CLICK HERE!
3 Star Attacking Guide for Bowler

Conclusie

Je ziet dat er dus vreselijk veel verschillende aanvalsstrategieën zijn, maar als je eenmaal een doel hebt, is er nog maar een handvol die het goed voor jou doen. Weet wat je wilt bouen voordat je de hulpmiddelen uitkiest. The video’s in de links zijn erg goede basis gidsen, eenmaal dieper in de specifieke aanvalssamenstellingen, zul je zien dat er vele variaties zijn.  Youtube is een goede bron om deze opties verder te onderzoeken. hopelijk helpt dit je op je weg naar succes in Clash of Clans 🙂

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *