Stadhuis 8 tot 11 Farm & Oorlogsbasis Lay-outs voor Januari 2017

Stadhuis 8 tot 11 Farm & Oorlogsbasis Lay-outs voor Januari 2017

Ik heb wat nieuwe basis ontwerpen verzameld die ik graag met jullie wil delen.

Klik op het plaatje om hem groter te zien 🙂

Ik heb ook de andere basis ontwerp posts hier op AllClash geupdate, dus voel je vrij om die ook even te bekijken. Alle basis lay-outs zijn nu helemaal up to date!

CLICK HERE!
TH6 War Base & Farming Base Layouts
CLICK HERE!
TH7 War Base & Farming Base Layouts
CLICK HERE!
TH8 War Base & Trophy Farming Base Layouts
CLICK HERE!
TH9 War Base & Trophy Farming Base Layouts
CLICK HERE!
TH10 War Base & Trophy Farming Base Layouts
CLICK HERE!
TH11 War Base & Trophy Farming Base Layouts

Onthoud wel dat sommige zijn gebouwd op hogere Stadhuis accounts, maar ze gebruiken alleen de gebouwen die je kan gebruiken in het corresponderende Stadhuis level 😉

Januari 2017 Favoriete Basis Lay-outs voor Stadhuis 8 tot Stadhuis 11

Voordat we beginnen wil ik jullie een extra tip geven als je er voor kiest om een internet basis lay-out te gebruiken – soms worden ze heel erg populair, waardoor mensen leren hoe ze ze moeten aanvallen en verslaan. Het helpt altijd om ze een beetje aan te passen.

In deze post heb ik hierover geschreven:

CLICK HERE!
5 Tips for Internet Base Layouts

Hier zijn de basis lay-outs:

Stadhuis 8 Farm Basis & Oorlogsbasis Lay-outs

Stadhuis 8 Farm Basis & Oorlogsbasis – (klik op het plaatje om hem te vergroten): Deze basis heeft een kern die goed beschermd wordt door de vele kruispunten van Muren er omheen.th8 dark elixir farming base layout for 2017Stadhuis 8 Oorlogsbasis – (klik op het plaatje om hem te vergroten): Deze bijzondere lay-out werkt geweldig tegen Varkensruiter aanvallen, maar ook tegen GoHo en GoVaHo. De kruispunten maken het heel moeilijk voor de aanvaller om de troepen te controleren. De dode zones zorgen ervoor dat tijd belangrijker wordt.anti 3 star war base layout for town hall 8

Stadhuis 9 Farm Basis & Oorlogsbasis Lay-outs

Stadhuis 9 Farm & Trofeeën Basis – (klik op het plaatje om hem te vergroten): Dit ontwerp focust op het verdedigen van je Duistere Elixir en doet dat met veel succes. Snel in de kern komen lukt niet omdat het verdedigd wordt van alle kanten. De Tesla Farm en Helden achterin beschermen je Duistere Elixir best goed.th9 farming base layout dark elixir protectionStadhuis 9 Oorlogsbasis – (klik op het plaatje om hem groter te maken): Dit Anti 3-Ster ontwerp werkt met een Tesla Farm in het midden en verschillende secties er omheen. Het is zo goed als onmogelijk dat iemand een ‘suicide squad’ naar binnen kan sturen tegen je Helden, en de kern haalt veel troepen erg snel neer. Het is wel belangrijk om wat goede Verborgen Tesla’s in je basis te hebben om deze basis te kunnen gebruiken.

th9 trophy pushing and clan war base layout

Stadhuis 10 Farm Basis & Oorlogsbasis Lay-outs

Stadhuis 10 Farm & Trofeeën Basis – (klik op de foto om hem te vergroten): Ik denk dat je makkelijk kan zien dat deze basis geen druppel Duister Elixir voor het grijpen legt. Een trechter maken om je troepen naar binnen te sturen is zo goed als onmogelijk, tenzij je voor de volle 3 Sterren gaat.

th10 DE dar elixir protection farm base design 2017Stadhuis 10 Oorlogsbasis – (klik op de foto om hem te vergroten): Een hele interessante basis! Ik was eerder even aan het zoeken naar zwakke plekken in de basis, maar toen kwam ik er achter dat deze basis sterker is dan het lijkt. De dode zone in het midden maakt de troepen helemaal in de war (en de aanvaller ook) terwijl de gebouwen met meer levenspunten de klappen opvangen voor de verdedigingswerken op belangrijke punten.

town hall 10 anti 3 star was base

Stadhuis 11 Farm Basis & Oorlogsbasis Lay-outs

Stadhuis 11 Farm & Trofeeën Basis – (klik op de foto om hem te vergroten): Terug naar het farmen van Duister Elixir om je Helden naar level 45 te krijgen. Hier is een basis die je wat extra helpt om je Duistere Elixir te beschermen.

th11 dark elixir farming baseStadhuis 11 Oorlogsbasis – (klik op de foto om hem te vergroten): Kijk dit nou eens! LavaLoon is terug van weggeweest en het is belangrijk dat je een basis hebt die zich er goed tegen kan verdedigen. De lege stukken zorgen ervoor dat de aanval zo langzaam gaat dat het zeker de moeite waard is om te proberen! Bowlers zullen deze basis ook vreselijk vinden.

th11 anti 3 star war base layout

Gratis edelstenen

Zo heb ik geleerd hoe ik meer dan 200.000 edelstenen
verdiende zonder dat ik een euro heb uitgegeven in de laatste 3 jaar!

TOON ME DAT!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *