SH9 Oorlogsbasis & Farmbasis Ontwerpen

SH9 Oorlogsbasis & Farmbasis Ontwerpen

Ik verzamelde de laatste solide basis ontwerpen voor Stadhuis 9, Oorlogsbasis ontwerpen en Farmbasis Ontwerpen. Ik ontvang veel onlangs email/berichten recently over het belichten van een paar solide SH9 Basis ontwerpen, dus dacht ik dat jullie het wel zouden waarderen als ik een artikel zou schrijven over een paar goede ontwerpen die ik heb gevonden.

Alle basissen zijn up to date sinds de laatste Clash of Clans Update (inclusief de Bomtoren)

Voordat we starten , één ding, Als je een basis ziet op het internet die je wilt gebruiken verander hem dan altijd een klein beetje. Hier een korte gids over hoe je dat moet doen:

CLICK HERE!
5 Tips for Internet Base Layouts

Als je ook nog zoekt naar een goede manier om Stadhuis 9 te 3 sterren  in de oorlog, wil je misschien mijn laatste 3 ster gidsen voor GoHo en GoVaHo ook lezen.

CLICK HERE!
3 Star Attacking Guide For GoHo
CLICK HERE!
3 Star Attacking Guide For GoVaHo

Stadhuis 9 Oorlogbasis ontwerpen met Bomtoren

Als je Stadhuis 9 hebt en je doet een oorlog zie je vaak hogere Stadhuis levels die jouw basis aanvallen – Daarom ontwikkelde zich een bepaalde Anti 3 ster benadering in de afgelopen maanden. De opzet daarvan is dat je accepteert dat je Stadhuis dus plat zal gaan maar de rest van je basisontwerp wil je zo maken, dat die niet helemaal te vernietigen is. Hier volgen 3 basissen die daarvoor heel erg geschikt zijn.

[adrotate banner=”132″]

Dode Zones SH9 Oorlogsbasis ontwerp

Het eerste Stadhuis 9 oorlogsbasis ontwerp dat ik wil laten zien is een klassieker met dode zones erin. Als je meer wilt lezen over basissen met dode zones erin wil je misschien deze gids lezen welke ik een paar weken geleden schreef:

CLICK HERE!
Dealing With Dead Zone Bases

Deze Sh9 dode zone basis werkt gewedlig tegen aanvallen die gebaseerd zijn op Varkensruiter inclusief GoHo of GoVaHo. Ik zie uitsluitend zeer goede spelers deze basis op de juiste manier verslaan maar meestal falen ze.

war base TH9 with dead zone for clan wars

[adrotate banner=”98″]

Anti 3 Ster SH9 Oorlogsbasis

Het tweede SH9 Oorlogsbasis ontwerp heeft geen dode zones maar het trekt de aanvallers richting het blootgestelde (semi-blootgestelde) Stadhuis. 1 ster halen is hier vrij makkelijk maar 1 ster wint geen Clanoorlog. De dubbele Reuzenbommen zijn geweldig tegen Varkensruiter en veel aanvallers zullen moeite hebben om ze af te laten gaan zonder een groot deel van hun leger te moeten investeren.

anti 3 star th9 war base anti hog

Ik heb deze basis nog nooit 3 sterren zien verliezen (lucht of grond aanvallen).

Stadhuis 9 Oorlogsbasis

Het derde SH9 Oorlogsbasis ontwerp gebruikt een Stadhuis in het centrum. De aanvaller heeft de moeilijke keus om aan de ene kant aan te vallen via het noorden , waarschijnlijk met Aardbevingspreuken om bij het Stadhuis te komen  maar geen kans op een 3 ster. Of hij komt uit het zuiden en krijgt maximaal 2 sterren maar meestal niet het stadhuis. De vakken blokkeren de aanvallende troepen en leiden ze weg van het centrum.

Town Hall 9 Clan War Base Layout with bomb tower and centralized Clan Castle

Onderstaand zie je nog een paar Clanoorlog Basis ontwerpen voor het geval je er nog meer wilt bekijken.

CLICK HERE!
Anti 3 Star Base Layouts For Clan War

Stadhuis 9 Farmbasis Ontwerpen met Bomtoren

Je moet altijd kiezen wat je precies wilt beschermen in je Farmbasis dus ik heb verschillende voor je geselecteerd. Twee ervan die al je grondstoffen gelijk waardig verdedigd en een Farmbasis die vooral je Donkere Elixer sterk verdedigd.

Je moet altijd je Grondstoffen goed verspreiden over de hele basis om het de aanvaller moeilijk te maken als hij voor een bepaalde grondstof wil gaan.

SH9 Farmbasis met gelijk verdeelde Grondstoffen bescherming

Dit eerste SH9 Farmbasis ontwerps probeert alle grondstoffen te beschermen. De opslag staat verspreid en ook al lijken ze makkelijk te bereiken, ze staan altijd ergens achter verdediging. Je kunt ook zien dat er beschermd word tegen Muurbrekers op alle punten waar aanvallers je basis zouden willen binnenkomen.

[adrotate banner=”99″]

th9 farming hybrid base farming with bomb tower

Goud en Donkere Elixir Bescherming SH9 Farmbasis

Deze tweede Stadhuis 9 Farmbasis heeft een buitenste ring van gebouwen en beschermd het centrum met een dubbele rij muren. Je kunt ook zien dat de opslag beschermd word door alle “splash”veroorzakende verdediging die beschikbaar is. Helemaal tegen aanvallers die naar binnen proberen te dringen met goedkope troepen.

town hall 9 farming base with dark Elixir protection and bomb tower

Hardcore Donkere Elixir bescherming SH9 Farmbasis

Als je dringend Donker Elixer nodig hebt en behoefte om je Donker Elixer te beschermen dan is dit de best mogelijke derde SH9 Farmbasis  die je uit zou kunnen proberen. Er is bijna geen mogelijkheid om het centrum binnen te dringen om voor het Donker Elixer te gaan maar aanvallen zorgen wel dat je schild krijgt omdat je ongeveer 30% plat ligt.

hybrid TH9 farming Base layout with bombtowerLet op! Deze basis was gemaakt met een Sh10 account maar gebruikt alleen de gebouwen die beschikbaar zijn voor Stadhuis 9 spelers.

Conclusie

Alle basissen hier belichten verschillende manieren van benaderen dus het is aan jou wat je wilt. Mijn favorieten zijn de tweede Oorlogsbasis en de derde Farmbasis.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *