De Verandering van Grondstoffen als je je Taal of Land aanpast

De Verandering van Grondstoffen als je je Taal of Land aanpast

Misschien heb je weleens gehoord van de legend dat het veranderen van je taal of locatie de hoeveelheid grondstoffen en het aantal dead-bases veranderd? Dit begon nadat er veranderingen werden doorgevoerd met schilden en veel van ons grote problemen hadden met het verzamelen van grondstoffen. Veel – eigenlijk een paar – Clashers begonnen te vertellen dat ze veel grondstoffen verzamelden zodra ze hun taal veranderden, zelfs als dat alleen maar kwam door een hogere divisiebonus of een oorlogsbonus. In deze post zal ik laten zien waarom het geen verschil maakt.

Het veranderen van je Locatie of Taal in Clash of Clans

Het veranderen van je taal

Wanneer je naar de instellingen gaat kan je je taal veranderen. Dit zal alleen maar jouw taal veranderen en niet de algemene chat.

change language global in clash of clans

Zelfs als je je taal veranderd naar Engels zal je nog steeds spelers van jouw eigen land in de chat zien – Ik heb mijn taal op Engels staan en krijg nog steeds Duitse spelers te zien. De taal is waarschijnlijk gebaseerd op je geografische IP.

Als je in een andere taal wilt zitten kan je een VPN gebruiken.

CLICK HERE!
Hi Global Chat! An appeal to how to talk to other people!

Als je op 2 verschillende apparaten speelt en je de taal veranderd op apparaat 1 dan blijft de taal op apparaat 2 ongewijzigd, op de servers van Supercell wordt alleen maar informatie over je dorp opgeslagen. 

Het veranderen van je locatie in Clash of Clans

Deze is een beetje gewaagd. Wanneer je het spel installeert wordt je locatie bepaald door middel van welk land die App Store was. Je hebt die ook gedeeld met Google Play of de App Store.

change location in Clash of Clans

Misschien heb je het zelf ook al bedacht dat je het dus niet kan veranderen – ook ergens anders naartoe gaan of het veranderen van je adres zal het niet aanpassen. Als je echt een andere locatie moet hebben kan je Supercell alleen maar proberen te contacteren via de Support. Er is ook niet echt een reden om je land te willen aanpassen, afgezien van het locale scoreboard.

Waarom het veranderen van je taal of locatie niks veranderd in de game

Ok, nu is het tijd om te vertellen wat ik wilde vertellen in deze post. Ik heb alle redenen behandeld die iemand je zou kunnen vertellen waarom het wel uit zou maken, maar nu ga ik de echte waarheid vertellen.

Much loot in Clash of Clans

De spelers poule waarmee je gematcht wordt wanneer je naar een gevecht zoekt is mondiaal – dat betekent dat we allemaal in een poule zitten en alle spelers over de hele wereld elkaar tegen kunnen komen. Kijk is naar de namen van spelers (vooral van de Clans), je zult zien dat je tegen heel veel buitenlanders gematcht wordt. Het veranderen van je taal heeft dus ook niet echt zin, omdat je toch in dezelfde poule blijft! Je ziet dus dat het niet zal werken om je locatie of taal aan te passen.

CLICK HERE!
Find the best time for farming

Waarom denken spelers dat het werkt?

Er is een woord wat uitlegt waarom deze legende nog steeds rond gaat – Afwijking – Als je een dobbelsteen tien keer werpt en drie keer #2 krijgt betekent dat niet dat #2 het vaakst op komt. Sommige mensen veranderen hun locatie en hebben geluk dat ze goede loot vinden, dus beginnen ze eraan te denken dat het daarmee te maken heeft, maar het was gewoon geluk. Ik denk dat ook wat grappenmakers hiermee hebben geklooid, dus speel clash of clans in de taal die jij het leukst vindt en verander je taal alleen als je echt naar een ander land gaat. Dat is alles wat ik heb te zeggen.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *